top of page

Maca - hvad for noget...

ET NYT MIRAKEL.

Vi prøver en masse produkter i Ameli.

Og et mærke der bliver ved med at komme med spændende nyheder er EVOLVE.

Økologisk og vegansk beauty til en super god pris.

Nyeste produkt er Miracle Mask.

Med sit indhold af MACA, AHA og effektive plantekollagener eksfolierer Evolve´s helt nye Miracle Mask. Den strammer op på en nænsom måde og giver huden en fantastisk udstråling. Udskillelsen af døde hudceller, samt dannelsen af nye styrkes markant og sikrer at man efter få behandlinger vil opleve mærkbare og fremfor alt synlige resultater.

Den er super nem at anvende: Påfør et tykt lag på renset ansigt. Lad masken sidde i 5 minutter og rens med varmt vand.

VIGTIGSTE INGREDIENSER

NATURLIGE ALPHA HYDROXY ACIDS – AHA

AHA hjælper med nænsomt at fjerne døde hudceller fra overfladen af huden, hvilket får den til at fremstå glat og strålende. AHA hjælper tillige med at binde væske, skabe fylde og udglatte. Vores frugtkompleks indeholder glykolsyre fra sukkerrør sammen med mælkesyre, citronsyre, malinsyre og vinsyre fra blåbær, appelsin, citron og sukker sirup.

PERUVISK MACA

Maca stimulerer celle fornyelsen og har været brugt gennem århundreder i peruvianske stammer, til at øge energi og udholdenhed og til at dæmpe udseendet af rynker samtidig med at klarhed og udstråling får et boost.

PAPAYA-EKSTRAKT

Papaya er en fremragende kilde til vitamin A og papain. Virker som en naturlig eksfoliator, der hjælper med at fjerne døde hudceller.

Miracle Mask

Hvorfor MACA?

Hvorfor vi bruger MACA i vores hudpleje og hvad det kan gøre for os!

Evolve bruger vi kun ingredienser, der er gavnlige for huden. Så hvis de er i vores produkter er det fordi de gør nytte.

Maca, en gammel peruviansk plante. Ingrediens i vores Miracle Mask. MACA er en pragtfuld “beauty-booster”.

Maca, der undertiden omtales som peruviansk ginseng, vokser hovedsageligt i Andes i det centrale Peru, hvor forholdene er barske og højderne er ekstreme (op til 4.000 meter). Maca er faktisk beslægtet med nogle af de grøntsager, som vi spiser hver dag, herunder broccoli, blomkål, hvidkål og grønkål. Og selv om den er mere tilgængelig for os nu end tidligere, så er den blevet brugt i århundreder af peruvianske stammer til at øge energi og udholdenhed.

Maca er en vigtig ingrediens i vores Miracle Mask, fordi den stimulerer cellefornyelsen og reducerer synligheden af rynker! Maca øger også hudens klarhed og udstråling. Allerede disse egenskaber er jo ganske fantastiske! Så … hvad mere kan man forvente?

Den mest almindeligt anvendte del af Maca-planten er roden. Det er her de fleste aktivstoffer findes. Roden tørres normalt og bruges i pulverform, eller nogle gange i kapsler eller som et flydende ekstrakt.

Nyd sommeren og kom forbi butikken og prøv Miracle Mask.

En skøn nyhed

De bedste hilsner fra Malene

Blogindlægget er lavet i samarbejde med Evolve Danmark.

Udvalgte blogindlæg
Kom tilbage igen snart
Når indlæg er udgivet, kan du se dem her.
Seneste blogindlæg
Arkiv
Sorter efter tags
Følg os
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page